Teden restavracij

  1. Domov
  2. Gostinstvo
  3. Teden restavracij

Teden restavracij poteka tudi v restavraciji Amonin sicer od 29. marca do 7. aprila 2019.


Pa je pomlad prišla

  • Račkina pašteta, rahlo pikantna, začinjena tradicija…..tokrat s kremastim orehovim maslom s konopljinimi semeni, domačim pirinim kruhom s fermentiranimi jabolčnimi olupki in pinjencem ter hrustljavo rdečo peso iz domačega tropinovega kisa.
  • Krepčilna juha iz volovskega repa, čemaževim žličnikom in štiklc kuhane bržole.
  • Kozjanske “šurlice”s postrvijo, domačim pestom iz mladih česnovih poganjkov, kopriv in zorjenim ovčjim sirom.
  • Spomladanski mesni zvitki krškopoljca s črnim sezamom na regradovi gredici , bučna majoneza
  • Tisoč listov z bavarsko kremo in jagodami


Zelenjavni menu

  • Humus s pečeno čičeriko, kremasto orehovo maslo z vijolicami, domač pirin kruh s fermentiranimi jabolčnimi olupki in pinjencem, hrustljava rdeča pesa iz domačih tropin.
  • Čemaževa juha s kurkuminim profiterolom
  • Kozjanske “šurlice” z domačim pestom iz mladih česnovih poganjkov, kopriv in zorjenega ovčjega sira.
  • Spomladanski zelenjavni zvitki s črnim sezamom na regradovi gredici, bučna majoneza
  • Tisoč listov z bavarsko kremo in jagodami

19,00€
Rezervacije na 041/324-174

Novice
Ta spletna stran uporablja PIŠKOTKE

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani soglašate s piškotki. Preberite več o naši Politiki Zasbnosti.

OK, zapri