Teden restavracij poteka tudi v restavraciji Amon in sicer od 24. marca (petek) do 2. aprila 2023 (nedelja).
V okviru tedna restavracij ponujamo dve menuja:
Za mesojedce
Pozdrav iz kuhinje: račja pašteta ” kulinarična hišna tradicija “, koruzna in ajdova pogača z orehi, domače maslo z zelnico in rdečim poprom, fermentirane repice in redkvice
Spomladanska cappuccino juha (čemaž, koprive, divji hmelj) s praženimi pistacijami
Domači štruklji z nadevom iz pečene skute, hrena in praženih bučnic, omaka s popečenim vitlofom in slanino krškopoljca
Flank steak s Fragamay omako s sušenimi jurčki, krompirjev tris s kefirjevo peno, maslen regrat z listnatim ohrovtom
Zmrzlina z jagodami, jagodni kuli, hrustavček iz bele čokolade s praženim ovsom, limonin piškot z ingverjem
Vegeterijanski menu
Pozdrav iz kuhinje: pašteta iz dimljenega smuča, koruzna in ajdova pogača z orehi, domače maslo z zelnico in rdečim poprom, fermentirane repice in redkvice
Spomladanska, cappuccino juha ( čemaž, koprive, divji hmelj) s praženimi pistacijami
Domači štruklji z nadevom iz pečene skute, hrena in praženih bučnic, omaka s popečenim vitlofom
Sejtanov medaljon s Fragamay omako s sušenimi jurčki, krompirjev tris s kefirjevo peno, maslen regrat z listnatim ohrovtom
Zmrzlina z jagodami, jagodni coulis, hrustavček iz bele čokolade s praženim ovsom, limonin piškot z ingverjem
Cena menuja je 25,00€
Rezervacije sprejemamo na 041/324-174.