Igrišče

 1. Domov
 2. Golf
 3. Igrišče

Score kartica:
 
 1. luknja: 203 m, par 3: obide vrata restavracije iz katere se širijo mamljive vonjave izvrstne kuhinje – tu je težko doseči ugoden rezultat, saj se žogica lahko ujame v bunkerje ali 190 m dolg jarek in nasip lokalne ceste. Za zelenjem pa preži tudi vodni jarek.
 2. luknja: 333 m, par 4: najdaljše polje, omejeno z lokalno cesto na desni strani in bunkerji ter biotopi na levi, kar pomeni, da povprečen igralec golfa niti z drugim udarcem ne pride na zelenico.
 3. luknja: 151 m, par 3: čez cesto s palicami v rokah, zelenica se nahaja nižje, na desni strani lokalne ceste.
 4. luknja: 324 m, par 4: ponovno čez lokalno cesto na drugo stran polja od tretje luknje. Ravno, običajno igrišče, kjer je povsem mogoče doseči zelenico z drugim udarcem.
 5. luknja: 180m, par 4: ta vodna luknja se nahaja za največjim ribnikom, v obliki črke L prelomljeno igriš
 6. če na desni preprečuje poskuse tigrskih skokov, tukaj je priporočeno igrati defenzivno igro, s prvim udarcem pred ribnik in z drugim udarcem čez na zelenico.
 7.  luknja: 223 m, par 3: lokalna cesta omejuje zadnji udarec proti sredini igrišča pred restavracijo na desni. Na levi je nekaj naravnih in umetnih pasti, tukaj boste našli tudi dvojnik znamenitega kamnitega mosta iz St. Andrewsa, na koncu je široka zelenica, ki se razteza pred številnimi gosti in igralec se mora privaditi igrati pred njimi.
 8. luknja: 279m, par 4: vse od parkirišča restavracije in vadbišča se proti vzhodu razteza igralno polje številka 7. Na levi strani je omejeno z vinogradom in na spodnjem robu z vodno pastjo – jarkom. Udarec preko 170m obeta, kljub naklonu, možnost za igro čez vzpetino na zelenico, ki je spredaj zaščitena z vodnim jarkom.
 9. luknja: 185m, par 3: naklon hriba je še večji kot pri sedmi zelenici, zato je potrebno žogico udariti približno 170m daleč v dolino čez vodno oviro, natančnejši igralci bojo poskušali igrati direktno na zelenico.
 10. luknja: 203 m, par 3: profesionalci bodo morali prečkati cesto, amaterji pa bodo ostali na drugi strani. Ni lahko doseči zelenice s prvim udarcem, zaradi precej široke vodne ovire – potoka.
 
Novice
Ta spletna stran uporablja PIŠKOTKE

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani soglašate s piškotki. Preberite več o naši Politiki Zasbnosti.

OK, zapri