Oprema

V našem nastanitvenem objektu Natura Amon uporabljamo najkakovostnejšo opremo:

 

Postelja Euforia

Euforia postelja je korak proti idealnemu počitku. Pri izdelavi jedra se uporablja tehnologija žepnih vzmeti. Vsaka vzmet je vstavljena v svoj lastni žepek, ki je izdelan in povsem naravnega, stoodstotnega bombaža. Okvirna struktura je narejena iz hladno rolane pene, okoljsko čiste, biorazgradljive in prijazne do okolja in ljudi. Koncept takšnega vzmetenja omogoča maksimalne ortopedske in ergonomične lastnosti postelje. Anti alergensko polnilo je všito v odejo, katero je mogoče prati, kar omogoča maksimalno sanitarnost postelje. Postelje za privatne hotele Natura Amon zagotavlja Lagea Ltd.

Blazine, odeje in vzglavniki

Odeja d.o.o. je največji specializiran proizvajalec hipoalergenskih produktov v Sloveniji. Naši izvrstni produkti so zasnovani tako, da zagotavljajo zdrav spanec, pomagajo obnoviti energijo in omogočajo prijeten počitek, zato konstantno razvijamo naš program: slediti globalnim modnim trendom, uporabljati nove materiale na trgu in hkrati upoštevati želje uporabnikov.
Privatni hotel NATURA AMON v Olimju je opremljen z naravnimi materiali iz BIO bombaž programa.
Odeje, vzglavniki in vzmetnice so narejene iz popolnoma naravnih materialov. Program za odeje iz BIO volne vključuje produkte, ki so polnjeni s 100% Merino ovčjo volno ali dlakami kamele. Vsi produkti imajo certifikat kvalitete Wool mark quality.
BIO bombaž program Odeje vključuje odeje in vzmetnice, ki so narejene iz kvalitetnega kompresijskega bombaža in polnjeni z bombažnimi vlakni. Priporočamo tudi BIO vzglavnike, polnjenje s steriliziranimi ajdovimi luščinami. Vzglavniki se prilagajajo obliki glave in vratu, ter nežno masirajo vaš vrat in hrbtne dele telesa.

   

100% BOMBAŽ

Znamka 100% bombaž zagotavlja, da je material (vlakna, polnilo) narejen iz čistega bombaža. Izdelki narejeni iz bombaža: zelo dobro absorbirajo potenje, so dobri prevodniki statične elektrike in so prijetni na dotik.

STERILIZIRANE AJDOVE LUŠČINE

Sterilizirane ajdove luščine so stranski proizvod pri navadni predelavi ajde, ki ponujajo, uporabljeni kot polnilo za vzglavnike, neverjetne lastnosti: dobro prevedeno vlago in toploto, nežno masirajo vrat in hrbtne dele telesa, ugodno vplivajo na krvni pretok in se prilagajajo obliki glave in vratu.

Posteljnina, brisače in rjuhe

Slovenska blagovna znamka Svilanit predstavlja skupino visoko kvalitetnih izdelkov narejenih in kakovostnega, ekološkega bombaža. Že veliko let naši izdelki postavljajo trende in percepcijo udobja in estetike, izraz osebnega stila, vrednote posameznika in visoko kulturo življenja. Tradicija izdelave, skupaj s našim razvojem in oblikovanjem, predstavlja našo znamko, kot enega glavnih evropskih ponudnikov takšnih izdelkov.

Z uporabo sodobnih tehnologij so vsi izdelki izdelani v skladu visokega okoljskega standarda, s katerim tudi izpolnjujemo zahteve družinskega podjetja Amon iz Olimja.

Talne podloge

Interflooring Company, Ltd., Zaloška 69, 1000 Ljubljana zatrjuje, da imamo vse regulatorne certifikate in priznanja za nameščene InterfaceFlor Heuga talne podloge. EQUILIBRIUM ploščice in naša tla ustrezajo najvišjim okoljskim kriterijem, tako kot tudi:

   
  

Novice
Ta spletna stran uporablja PIŠKOTKE

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani soglašate s piškotki. Preberite več o naši Politiki Zasbnosti.

OK, zapri