Teden restavracij poteka tudi v restavraciji Amon in sicer od 15. - 24 marca 2024
V okviru tedna restavracij ponujamo dve menuja:
Za mesojedce
Pozdrav iz kuhinje: račja pašteta … hišna tradicija, v družbi kozjanske erpice z bučnim oljem, motovilcem, marinirano rdečo redkvico in orehovim maslom
Morska lastovica v zeliščni skorjici, maslen pire krompir z rožmarinovim oljem, topla solatka malo drugače
Spider steak na žaru, sotiran bukov ostrigar z drobnjakom, kremna bela polenta z rjavim maslom
Vinska krema s pečenimi jabolki in hruškami, ganache bele čokolade, lešnikov hrustavček
Pesketarijanski menu
Pozdrav iz kuhinje: paštetka iz šitak, pečenim čemažem in majonezo iz pečenih sončnic, v družbi kozjanske erpice z bučnim oljem, motovilcem, marinirano rdečo redkvico
Morska lastovica v zeliščni skorjici, maslen pire krompir z rožmarinovim oljem, topla solatka malo drugače
Vegi steak na žaru, sotiran bukov ostrigar z drobnjakom, kremna bela polenta z rjavim maslom
Vinska krema s pečenimi jabolki in hruškami, ganache bele čokolade, lešnikov hrustavček
Cena menuja je 26,00€
Rezervacije sprejemamo na + 386 (0)70 / 866 701 .