Oprema

V našem nastanitvenem objektu Natura Amon uporabljamo najkakovostnejšo opremo:

 

Postelja Euforia

Postelja Euforia je korak k popolnemu počitku. Pri izdelavi jedra je uporabljena tehnologija žepnih vzmeti. Vsaka vzmet je vstavljena v svoj žepek, ki je izdelan iz povsem naravnega stoodstotnega bombaža. Okvir je narejen iz hladno valjane pene, ki je ekološko čista, biološko razgradljiva ter prijazna do okolja in ljudi. Zasnova takšnega vzmetenja zagotavlja vrhunske ortopedske in ergonomske lastnosti postelje. Protialergijsko polnilo je všito v prevleko, ki jo je mogoče oprati, kar zagotavlja maksimalno higieno postelj. Postelje za zasebni hotel Natura Amon zagotavlja Lagea Ltd.

Blazine, odeje in vzglavniki

Odeja d.o.o. je največji specializirani proizvajalec hipoalergenskih izdelkov v Sloveniji. Njihovi izjemni izdelki so zasnovani tako, da omogočajo zdrav spanec in prijeten počitek ter pomagajo obnoviti energijo, zato nenehno razvijajo svoj program, pri čemer sledijo globalnim modnim trendom, uporabljajo nove materiale na trgu in obenem upoštevajo želje uporabnikov.
Zasebni hotel NATURA AMON v Olimju je opremljen z naravnimi materiali iz programa BIO bombaž.
Odeje, vzglavniki in vzmetnice so narejene iz popolnoma naravnih materialov. Program za odeje iz BIO volne vključuje produkte, ki so polnjeni s 100-odstotno ovčjo volno merino ali kameljo dlako. Vsi izdelki nosijo certifikat kakovosti Wool mark quality.
Program BIO bombaž odeje vključuje odeje in vzmetnice, ki so narejene iz kakovostnega stisnjenega bombaža in polnjeni z bombažnimi vlakni. Priporočamo tudi BIO vzglavnike, polnjenje s steriliziranimi ajdovimi luščinami. Vzglavniki se prilagajajo obliki glave in vratu, ter nežno masirajo vaš vrat in hrbtne dele telesa.

   

100% BOMBAŽ

Znamka 100% bombaž zagotavlja, da je material (vlakna, polnilo) narejen iz čistega bombaža. Izdelki narejeni iz bombaža zelo dobro vpijajo potenje, so dobri prevodniki statične elektrike in so prijetni na dotik.

STERILIZIRANE AJDOVE LUŠČINE

Sterilizirane ajdove luščine so stranski proizvod pri običajni predelavi ajde, ki kot polnilo za vzglavnike zagotavljajo neverjetne lastnosti: dobro prevodnost vlage in toplote, nežno masažo vratu in hrbtnih delov telesa, ugoden vpliv na krvni obtok in prilagajanje obliki glave in vratu.

Posteljnina, brisače in rjuhe

Slovenska blagovna znamka Svilanit predstavlja skupino visoko kakovostnih izdelkov, narejenih iz kakovostnega ekološkega bombaža. Ti izdelki že več let postavljajo smernice pri dojemanju udobja in estetike, izražanju osebnega sloga, vrednotah posameznika in visoki kulturi življenja. Tradicionalna izdelava skupaj z razvojem in oblikovanjem je značilnost te blagovne znamke kot ene glavnih evropskih ponudnikov takšnih izdelkov.

S pomočjo sodobnih tehnologij so vsi izdelki izdelani v skladu z visokim okoljskim standardom, s katerim izpolnjujemo tudi zahteve družinskega podjetja Amon iz Olimja.

Talne obloge

Podjetje Interflooring skupina d.o.o., Zaloška 69, 1000 Ljubljana, nam zagotavlja, da imamo vse predpisane certifikate in dovoljenja za namestitev talne obloge InterfaceFlor Heuga in ploščic EQUILIBRIUM ter da te talne obloge izpolnjujejo najvišja okoljska merila.

   
  

Novice
Ta spletna stran uporablja PIŠKOTKE

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani soglašate s piškotki. Preberite več o naši Politiki Zasbnosti.

OK, zapri