Igrišče

 1. Domov
 2. Golf
 3. Igrišče

Score kartica:
 
 1. luknja: 203 m, par 3: obide vrata restavracije, iz katere se širijo mamljive vonjave izvrstne kuhinje – tu je težko doseči ugoden rezultat, saj se žogica lahko ujame v bunkerje ali 190 m dolg jarek in nasip lokalne ceste. Za zelenjem preži tudi vodni jarek.
 2. luknja: 333 m, par 4: najdaljše polje, omejeno z lokalno cesto na desni strani ter bunkerji in biotopi na levi, kar pomeni, da povprečen igralec golfa niti z drugim udarcem ne pride na zelenico.
 3. luknja: 151 m, par 3: čez cesto s palicami v rokah, zelenica se nahaja nižje, na desni strani lokalne ceste.
 4. luknja: 324 m, par 4: ponovno čez lokalno cesto na drugo stran polja od tretje luknje. Ravno, povsem običajno igrišče, kjer je povsem mogoče doseči zelenico z drugim udarcem.
 5. luknja: 180 m, par 4: ta vodna luknja se nahaja za največjim ribnikom, v obliki črke L prelomljeno igrišče na desni preprečuje poskuse tigrskih skokov, tukaj je priporočeno igrati defenzivno igro s prvim udarcem pred ribnik in drugim udarcem čez na zelenico.
 6.  luknja: 223 m, par 3: lokalna cesta omejuje zadnji udarec proti sredini igrišča pred restavracijo na desni. Na levi je nekaj naravnih in umetnih pasti, tukaj boste našli tudi dvojnik znamenitega kamnitega mostu iz St. Andrewsa, medtem ko je na koncu široka zelenica, ki se razteza pred številnimi gosti in igralec se mora privaditi igrati pred občinstvom.
 7. luknja: 279 m, par 4: vse od parkirišča restavracije in vadbišča se proti vzhodu razteza igralno polje številka 7. Na levi strani je omejeno z vinogradom in na spodnjem robu z vodno pastjo – jarkom. Udarec preko 170 m kljub naklonu obeta možnost za igro čez vzpetino na zelenico, ki je spredaj zaščitena z vodnim jarkom.
 8. luknja: 185 m, par 3: naklon hriba je še večji kot pri sedmi zelenici, zato je treba žogico udariti približno 170 m daleč v dolino čez vodno oviro, natančnejši igralci bodo poskušali igrati naposredno na zelenico.
 9. luknja: 203 m, par 3: profesionalci bodo morali prečkati cesto, amaterji pa bodo ostali na drugi strani. Zelenice ni lahko doseči s prvim udarcem zaradi precej široke vodne ovire – potoka.
 
Novice
Ta spletna stran uporablja PIŠKOTKE

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani soglašate s piškotki. Preberite več o naši Politiki Zasbnosti.

OK, zapri